Soul zangeres Natasia

Als een veelzijdige allround soul zangeres heeft Natasia een prachtige carrière opgebouwd. Ze heeft meegewerkt aan diverse projecten, studio-opnames en live optredens, zowel in binnen- als buitenland. Ze heeft gezongen in de meest uiteenlopende plaatsen over de hele wereld. Van Miami tot Ibiza, van Dubai tot Curaçao, van Rio de Janeiro tot India, Canada en Zuid-Afrika. Ze heeft opgetreden op diverse locaties, variërend van sporthallen en kastelen tot bekende hotels zoals het Hilton, Okura en The Grand. Daarnaast heeft ze op het podium mogen staan in gerenommeerde concertzalen en evenementenlocaties zoals het Sportpaleis in Antwerpen, het Concertgebouw in Den Haag, de Jaarbeurs in Utrecht en de Heineken Music Hall en diverse festivals en clubs, waar ze altijd het vermaken van haar publiek voorop heeft staan.

Ze heeft verder het voorrecht gehad om op het podium te mogen staan met artiesten als Sister Sledge, Anastasia, Jocelyn Brown, en The Ultimate Michael Jackson Tribute Band (USA). Daarnaast heeft ze mogen optreden met gerenommeerde gospelartiesten zoals Jessy Dixon, Don Moen, Brian Doerksen en Bob Fitts. Natasia heeft gezongen in verschillende bands en koren waaronder Inside-Out, Rainbow Singers & G-Roots en is momenteel lead zangeres bij Soulmen’s Party & Sounds Funky.

Bart Borghouts

Dun Bart

Bart Borghouts “Dun Bart” is een veel gevraagd acteur voor feesten, straattheater, recepties, festivals, en andere feestelijke bijeenkomsten. Jarenlange ervaring op het gebied van sport, spel en feestelijke evenementen staan garant voor `n professionele aanpak. Dun Bart heeft een zeer uitgebreid programma voor het spelen van acts en het organiseren van evenementen. En natuurlijk wordt op verzoek een rol op maat gemaakt.

Dun Bart Entertainment……..net even anders.

 

Arno Huibers Theaterproducties

Als clown en als acteur maakt Arno Huibers vanaf 1984 diverse eigen theaterproducties waarin hij zich met subtiele en poëtische humor onderscheidt van het traditionele clownbeeld. De waardering hiervoor blijkt uit de lovende kritieken van de internationale pers.

 • Zijn clownsvoorstellingen boeien zowel volwassenen als kinderen, waarbij zijn werkterrein zich uitstrekt van theaterzalen tot internationale theaterfestivals en van scholen tot in zijn eigen theater in Eindhoven. 
 • Als bewegingskunstenaar, geïnspireerd door de Japanse Butoh-dans maakt hij vanaf 1995 bewegingstheaterproducties.
 • Als acteur wordt hij gevraagd voor  televisie en commercials, voor gastrollen in de opera en maakt hij eigen toneelbewerkingen.
 • Als regisseur wordt hij gevraagd vanuit de cabaret- circus- en theaterwereld.
 • Hij stond mede aan het begin van Cliniclowns Nederland en Roemenië, is grondlegger van miMakkus.nl (subtiel clownscontact bij dementie)
 • Hij schreef twee boeken over de clown: Clown met twee neuzen en Dementie met een glimlach. 

Ferry Gerats – Goochelaar Cum Fraude

HUMOR
Door zijn humor en verstandsverbijstering wekkende mysteries laat Ferry Gerats niet alleen iedereen versteld staan met waanzinnige trucs maar wordt er ook heerlijk gelachen.

GENTLEMAN GOOCHELAAR
Ferry Gerats is de gentleman-goochelaar, die veelal wordt geboekt op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, familie- en huwelijksfeesten, borrels, recepties en festivals, maar die zich ook op beurzen laat inhuren als klantenvanger.

BEURSOPTREDENS
Op een beurs is hij de goochelaar die de beursbezoekers op een ludieke maar zeker ook snelle manier laat kennismaken met de standbemanning, waardoor zijn opdrachtgever verzekerd is van veel leads.

Scott Nelson (Scott & Muriel)

Het Nederlands-Amerikaanse duo Scott & Muriel noemen zich The Accidental Illusionists.  Sinds 1999 maken ze shows waarin zij de art of magic combineren met moderne, visuele comedy.  

Bij het FISM Wereldkampioenschap in 2000, waren Scott & Muriel de allereerste comedy-act die de hoogste onderscheiding in de magische wereld won – de FISM GRAND PRIX.  

Sindsdien traden zij op in 25 verschillende landen, met optredens voor Cirque du Soleil, het Just for Laughs Festival, het Wereldkerstcircus Carré, en het Internationale Circus Festival van Monte Carlo (twee keer!)  

Hun shows bestaan uit originele, door henzelf bedachte illusies, uitgevoerd door twee hilarische komische karakters.

In 2009 wonnen Scott & Muriel de Gouden Clown bij het World Festival of Clowns in Rusland.  Kort daarna hebben ze Matthijs van Nieuwkerk doorgezaagd op het bekende televisie-programma De Wereld Draait Door. 

Met meer dan twee uur origineel materiaal, treden Scott & Muriel op in theaters, circussen en attractieparken, en op festivals, feesten en cruiseships.

Ze hebben vier tournee’s gemaakt door de Nederlandse en internationale theaters met hun avondvullende theatershows, en verschenen in talloze TV-programma’s, waaronder (tot nu toe) zes “Got Talent”-shows.

Jaren 60 & 70 met Woodstock en Central Park

Jaren 60 & 70 met Woodstock en Central Park

Hijme & Joris brengen herkenbare nummers uit de jaren 60 & 70. Het duo laat zich begeleiden met orkestbanden; Hijme zing en joris begeleidt tevens op gitaar.

Hijme wisselt de nummers af met korte anekdotes over de muzikanten van toen; de tijd van Woodstock en Concert in Central Park. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris vult aan met tweede stem en gitaar. Samen brengen zij een gezellig repertoire voor café, terras, camping, foodfestival of feestavond.

Hijme & Joris spelen onder andere Rock ‘n Roll van Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones. Maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart. Country met Dolly Parton en uiteraard John Denver. Vergeet niet CCR, Eagles, Los Bravos en The Monkees!

Clown & Jongleur Kiko (Circus Kiko, Kindertheater Kiko)

Clown Kiko vrolijkt ieder feestje op!
Met vrolijke voorstellingen, shows, acts en workshops.
Alle optredens zijn met veel interactie met het publiek. 

 • clown,
 • jongleur,
 • kindertheater,
 • jongleer- & circusworkshops,
 • teambuildings workshop,
 • circus op school,
 • creatief invaldocent,
 • vuurshow,
 • jonglerend met licht,
 • speciaal circus voor speciale mensen,
 • ballonnenclown,
 • kinderentertainment,
 • kinderfeestjes,
 • sinterklaas show,
 • kinderboekenweek voorstelling,
 • straat optredens

  .
  .

  www.clownkiko.nl
  www.circuskiko.nl
  www.kindertheater-kiko.nl
  www.circus-workshops.nl

  kiko@clownkiko.nl

Anne Dumoulin

Wij hebben al meer dan 25 jaar een evenementenbedrijf waarbij de interactie met kinderen bovenaan staat.
In diverse typetjes stimuleren we d.m.v. ballonnen de kinderen mee te doen aan het programma.
Tevens ben ik in te huren als ballonartiest of kinderschminkster.