Bart Borghouts

Dun Bart

Bart Borghouts “Dun Bart” is een veel gevraagd acteur voor feesten, straattheater, recepties, festivals, en andere feestelijke bijeenkomsten. Jarenlange ervaring op het gebied van sport, spel en feestelijke evenementen staan garant voor `n professionele aanpak. Dun Bart heeft een zeer uitgebreid programma voor het spelen van acts en het organiseren van evenementen. En natuurlijk wordt op verzoek een rol op maat gemaakt.

Dun Bart Entertainment……..net even anders.

 

Arno Huibers Theaterproducties

Als clown en als acteur maakt Arno Huibers vanaf 1984 diverse eigen theaterproducties waarin hij zich met subtiele en poëtische humor onderscheidt van het traditionele clownbeeld. De waardering hiervoor blijkt uit de lovende kritieken van de internationale pers.

 • Zijn clownsvoorstellingen boeien zowel volwassenen als kinderen, waarbij zijn werkterrein zich uitstrekt van theaterzalen tot internationale theaterfestivals en van scholen tot in zijn eigen theater in Eindhoven. 
 • Als bewegingskunstenaar, geïnspireerd door de Japanse Butoh-dans maakt hij vanaf 1995 bewegingstheaterproducties.
 • Als acteur wordt hij gevraagd voor  televisie en commercials, voor gastrollen in de opera en maakt hij eigen toneelbewerkingen.
 • Als regisseur wordt hij gevraagd vanuit de cabaret- circus- en theaterwereld.
 • Hij stond mede aan het begin van Cliniclowns Nederland en Roemenië, is grondlegger van miMakkus.nl (subtiel clownscontact bij dementie)
 • Hij schreef twee boeken over de clown: Clown met twee neuzen en Dementie met een glimlach. 

Ferry Gerats – Goochelaar Cum Fraude

HUMOR
Door zijn humor en verstandsverbijstering wekkende mysteries laat Ferry Gerats niet alleen iedereen versteld staan met waanzinnige trucs maar wordt er ook heerlijk gelachen.

GENTLEMAN GOOCHELAAR
Ferry Gerats is de gentleman-goochelaar, die veelal wordt geboekt op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, familie- en huwelijksfeesten, borrels, recepties en festivals, maar die zich ook op beurzen laat inhuren als klantenvanger.

BEURSOPTREDENS
Op een beurs is hij de goochelaar die de beursbezoekers op een ludieke maar zeker ook snelle manier laat kennismaken met de standbemanning, waardoor zijn opdrachtgever verzekerd is van veel leads.

Scott Nelson (Scott & Muriel)

Het Nederlands-Amerikaanse duo Scott & Muriel noemen zich The Accidental Illusionists.  Sinds 1999 maken ze shows waarin zij de art of magic combineren met moderne, visuele comedy.  

Bij het FISM Wereldkampioenschap in 2000, waren Scott & Muriel de allereerste comedy-act die de hoogste onderscheiding in de magische wereld won – de FISM GRAND PRIX.  

Sindsdien traden zij op in 25 verschillende landen, met optredens voor Cirque du Soleil, het Just for Laughs Festival, het Wereldkerstcircus Carré, en het Internationale Circus Festival van Monte Carlo (twee keer!)  

Hun shows bestaan uit originele, door henzelf bedachte illusies, uitgevoerd door twee hilarische komische karakters.

In 2009 wonnen Scott & Muriel de Gouden Clown bij het World Festival of Clowns in Rusland.  Kort daarna hebben ze Matthijs van Nieuwkerk doorgezaagd op het bekende televisie-programma De Wereld Draait Door. 

Met meer dan twee uur origineel materiaal, treden Scott & Muriel op in theaters, circussen en attractieparken, en op festivals, feesten en cruiseships.

Ze hebben vier tournee’s gemaakt door de Nederlandse en internationale theaters met hun avondvullende theatershows, en verschenen in talloze TV-programma’s, waaronder (tot nu toe) zes “Got Talent”-shows.

Jaren 60 & 70 met Woodstock en Central Park

Jaren 60 & 70 met Woodstock en Central Park

Hijme & Joris brengen herkenbare nummers uit de jaren 60 & 70. Het duo laat zich begeleiden met orkestbanden; Hijme zing en joris begeleidt tevens op gitaar.

Hijme wisselt de nummers af met korte anekdotes over de muzikanten van toen; de tijd van Woodstock en Concert in Central Park. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris vult aan met tweede stem en gitaar. Samen brengen zij een gezellig repertoire voor café, terras, camping, foodfestival of feestavond.

Hijme & Joris spelen onder andere Rock ‘n Roll van Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones. Maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart. Country met Dolly Parton en uiteraard John Denver. Vergeet niet CCR, Eagles, Los Bravos en The Monkees!

Clown & Jongleur Kiko (Circus Kiko, Kindertheater Kiko)

Clown Kiko vrolijkt ieder feestje op!
Met vrolijke voorstellingen, shows, acts en workshops.
Alle optredens zijn met veel interactie met het publiek. 

 • clown,
 • jongleur,
 • kindertheater,
 • jongleer- & circusworkshops,
 • teambuildings workshop,
 • circus op school,
 • creatief invaldocent,
 • vuurshow,
 • jonglerend met licht,
 • speciaal circus voor speciale mensen,
 • ballonnenclown,
 • kinderentertainment,
 • kinderfeestjes,
 • sinterklaas show,
 • kinderboekenweek voorstelling,
 • straat optredens

  .
  .

  www.clownkiko.nl
  www.circuskiko.nl
  www.kindertheater-kiko.nl
  www.circus-workshops.nl

  kiko@clownkiko.nl

Anne Dumoulin

Wij hebben al meer dan 25 jaar een evenementenbedrijf waarbij de interactie met kinderen bovenaan staat.
In diverse typetjes stimuleren we d.m.v. ballonnen de kinderen mee te doen aan het programma.
Tevens ben ik in te huren als ballonartiest of kinderschminkster.

Verhalen Samiera Goos

Bijna 35 jaar werkte Samiera als buikdanseres, slangenbezweerster, vuurspuwster en fakir in binnen- en buitenland, met eigen bus en roadie/chauffeur. Ze trad op met tijgerpythons, boa constrictors, brandende fakkels en glasscherven. Toen ze in de zomer van 2016 stopte met de show en terugkeek op haar artiestencarrière realiseerde Samiera wat een bijzondere tijd het is geweest. Haar hoofd stroomde over van mooie verhalen, gekke anekdotes en bizarre bloopers. De drang om al haar belevenissen op te schrijven was groot. Eind 2020 verscheen haar autobiografie ‘Dansen met slangen en vuur’ met als ondertitel ‘De avonturen van buikdanseres Samiera’.

Samiera verstaat de kunst om op boeiende wijze voor te lezen uit haar boek. Zo onthult Samiera hoe haar leermeester de oud-fakir El Kabiri haar leerde lopen over glasscherven, brandende fakkels in haar mond te doven en hoe je wurgslangen bezweert. Samiera neemt je mee naar de studentensociëteiten van Groningen (Vindicat!), Utrecht en Rotterdam, waar ze idiote dingen beleefde, want studenten halen graag een geintje uit met een artiest. Uw mond zal van verbazing openvallen bij het aanhoren van Samiera’s belevenissen op militaire bases, zoals de Nassau-Dietzkazerne in Budel, de Churchill Baracks in Lippstadt, vliegbasis Gilze-Rijen en de Marine. Haar verhalen over optredens in de gevangenissen Norgerhaven, S van Mesdag en de Marwei zijn bijna niet te geloven, want ja, ook daar werden feesten georganiseerd. U zult smakelijk lachen over absurde bloopers waar Samiera zich op wonderbaarlijke wijze uit wist te redden. Kortom, u krijgt een interessant kijkje achter de schermen van de artiestenwereld en een openhartig inkijkje in het leven van een artiest.

Samiera zit of loopt tijdens haar vertellingen in een prachtig decor, zodat de voorleesvoorstelling ook een aantrekkelijk schouwspel is.

Geschikt voor theaterboerderijen, cafés, scholen, teamuitjes, groepsuitjes, boekhandels, circusscholen, buikdansscholen, verenigingen en iedereen die geïnteresseerd is in prachtige verhalen!