Sjaco van der Speld

Sjaco van der Speld
Omschrijving:

VOOR KRASSE KNARREN ZINGEN
Het gevarieerde aanbod aan liedjes zorgt voor een groot feest speciaal voor senioren. Tijdens het gezellige optreden zingt Sjaco liedjes van onder andere Johnny Lion, Gerard Cox en Guus Meeuwis, Nick & Simon en eventueel ook Engelse songs zoals The Everly Brothers, Tom Jones en The Beatles.

Het is EEN UNIEK PROGRAMMA
Tussen het zingen door vertelt Sjaco leuke anekdotes en grapjes uit de jaren ’50 en speelt hij typetjes. Onder andere de prachtige zangeres Liza Bolero en Dorus komen langs. De mix van zingen, grappen en typetjes maakt het programma uniek.

ZELF DE LIEDJES KIEZEN
Na de pauze kunnen bewoners zelf het programma samenstellen. Op de menukaart kiezen ze een liedje dat ze graag willen horen, vaak uit hun eigen jeugd. Succes verzekerd!

HERINNERING IS MIJN ZORG TERUG NAAR HUN JEUGD
‘Herinnering is mijn zorg’ is een programa speciaal voor verpleeg- en verzorgingshuizen waarin Sjaco de bewoners mee terug neemt naar hun jeugd door liedjes te zingen en herkenbare anekdotes over vroeger te vertellen. Liedjes van bijvoorbeeld Rob de Nijs, Vader Abraham, Anneke Grönloh, Willeke Alberti, Jan Smit en Nick & Simon.

ZELF DE LIEDJES KIEZEN
Na de pauze kunnen bewoners zelf het programma samenstellen. Van de menukaart kiezen ze een liedje dat ze graag willen horen, vaak uit hun eigen jeugd. Succes verzekerd!

Telefoon: 06-13169479

Stuur boodschap naar geregistreerde