Contact

Deze website wordt gerealiseerd door:

Performers Platform
Contactpersoon Roel van Dongen

Tel: 073-5219996
KVK nummer: 17145329

Postadres
Sportlaan 7
5242 CN Rosmalen
Bezoek alleen op afspraak

Hallo sitebezoeker,

Mijn naam is Roel van Dongen en ben initiatiefnemer van deze website.

In Nederland zijn naar schatting zo’n 22.000 à 25.000 mensen fulltime en inkomensafhankelijk werkzaam als artiest en/of muzikant. Een veelvoud hiervan is actief betrokken in het semiprofessionele of amateur-circuit. De informatie, vakkennis en netwerken die nodig zijn om deze groep creatief en zakelijk verder te ontwikkelen, zijn tot op heden erg versnipperd en nooit centraal geïnventariseerd. Het geven van allerlei impulsen is nodig om zowel artiesten, muzikanten, performers en kunstenaars ertoe te bewegen de wereld van de uitvoerende kunsten overzichtelijker en transparanter te maken. Belangrijk daarbij is dat er één herkenbaar en duidelijk platform is waar zowel de vragende als de aanbiedende partij elkaar kan vinden. Vandaar het initiatief van Performers Platform om middels diverse websites en siteclusters een bijdrage te leveren om deze doelstelling te bereiken.

De website Performersplatform.nl is een online kennisbank waar artiesten, muzikanten, performers, uitvoerende kunstenaars en iedereen, die ook maar op enigerlei wijze betrokken is bij performing-arts, informatie kan vinden die nodig is om aan het werk te komen én te blijven. Alles wat de uitvoerende artiest, muzikant, kunstenaar of performer nodig heeft om zich verder te ontwikkelen en om zijn netwerk verder uit te breiden, is te vinden op deze website.

Deze website Artiestenoverzicht.nl is een van de vele initiatieven van Performersplatfom.nl om genoemde doelstelling te bereiken.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de artiesten & performers via het formulier onderaan hun vermeldingspagina.

Voor vragen en/of informatie over deze website kunt u ons mailen via onderstaand formulier:

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Your Message