Roel van Dongen

Uitgebreide informatie

Report Abuse

Roel van Dongen

Roel van Dongen

Pantomime, workshop

Roel is ruim 25 jaar beroepsmatig werkzaam geweest op het gebied van pantomime, animaties & presentaties onder de artiestennaam ROELINO. Op de site Roelino.nl vindt u een klein overzicht van de verschillende acts en rollen die Roelino in de loop van de jaren heeft ontwikkeld en gespeeld. Sinds 2008 is hij verder gegaan met diverse initiatieven en activiteiten onder zijn eigen naam Roel van Dongen en heeft zijn bezigheden zakelijk gebundeld onder de bedrijfsnaam Roelino Prod.

Als animatie- en pantomimespeler Roelino was hij een opvallende verschijning. Op onnavolgbare wijze zocht hij direct contact met zijn publiek. Uitgaande van clowneske pantomime leidde dit vaak tot verrassende situaties. Zijn subtiele en verfijnde mimiek maakte hem tot een bijzonder figuur, waar men niet omheen kon. Roelino bracht interactief entertainment van hoog niveau.

Als Harlekijn Roelino oogstte hij de meeste successen. Daarnaast had Roelino in de loop van de jaren een aantal standaard creaties ontwikkeld. Elk van de gespeelde creaties herbergde zeer veel verschillende mogelijkheden. Behalve het improviseren was de grote kracht van Roelino het functionele entertainment. Elke act was met zijn typerende karaktereigenschappen inzetbaar om diverse doelstellingen te realiseren.

Contact Informatie

Woonplaats
Rosmalen
Telefoon
Social Media

Video

Stuur uw bericht