Samiera Goos

Uitgebreide informatie

Report Abuse

waarzegster-samiera-tarotkaarten-handlezen

Samiera Goos

Tarotkaarten leggen, handlezen. Optreden als waarzegster Samiera op feesten en partijen. Workshops tarot en handlezen voor groepen

Waarzegster Samiera mag niet ontbreken op uw feest! Met veel passie legt Samiera de tarotkaarten voor uw gasten. De tarot is een oud, mysterieus kaartspel bestaande uit 78 kaarten vol symboliek. Eén voor één (of met z'n tweeën) komen de gasten aan het waarzegtafeltje van Samiera zitten. De mensen trekken zelf hun kaarten, voor het Heden, het Verleden en de Toekomst. Waarzegster Samiera 'duidt' de kaarten, d.w.z. Samiera legt uit wat de getrokken kaarten voor het leven van de mensen betekenen. Samiera duidt de kaarten echt en serieus, maar ook met een knipoog, Samiera zal geen slechte toekomst voorspellen. Na de sessie mogen de mensen een foto maken van de kaartlegging om de uitleg later op internet te checken.
De mensen kunnen ook kiezen voor handlezen, want naast kaartlegster werkt Samiera ook als handlezeres. Handlezen is geen toekomst voorspellen, handlezeres Samiera ziet het karakter, de persoonlijkheid in de handen. Daarbij bestudeert zij niet alleen de handlijnen, maar ook de vorm van de vingers.

Waarzegster Samiera neemt haar eigen waarzegstersdecor mee, waarmee ze een rustig hoekje van de feestzaal in stijl kan inrichten. Voor buitenfeesten bezit Samiera een  stevige buiten-stand, bestand tegen weer en wind.

Voor groepen, zoals een teamuitje, vrijgezellenfeestje, zussendag enz geeft waarzegster Samiera workshops in tarotkaarten leggen en handlezen. Na uitgebreide informatie van Samiera gaan de deelnemers zelf aan de slag met de tarotkaarten en het lezen van hun eigen handen en de handen van de anderen.

Een workshop kan plaatsvinden in een zaaltje, maar ook bij de mensen thuis of bij Samiera in Groningen.

Waarzegster Samiera kan haar tempo aanpassen aan het aantal geinteresseerden. In het begin van de feestavond komen de mensen schoorvoetend, maar al snel onstaat er een rij wachtenden. Bij een lange wachtrij werkt Samiera iets sneller dan ze gewoon is. Toch schenkt Samiera elke persoon intensieve aandacht, zodat iedereen het waarzegtafeltje tevreden verlaat.

Contact Informatie

Woonplaats
Groningen
Telefoon
Social Media

Video

Stuur uw bericht