Scott Nelson (Scott & Muriel)

Uitgebreide informatie

Report Abuse

Rock It Photo <1mb

Scott Nelson (Scott & Muriel)

Evenementen, Dinner Shows, Theater, Festivals

Het Nederlands-Amerikaanse duo Scott & Muriel noemen zich The Accidental Illusionists.  Sinds 1999 maken ze shows waarin zij de art of magic combineren met moderne, visuele comedy.  

Bij het FISM Wereldkampioenschap in 2000, waren Scott & Muriel de allereerste comedy-act die de hoogste onderscheiding in de magische wereld won - de FISM GRAND PRIX.  

Sindsdien traden zij op in 25 verschillende landen, met optredens voor Cirque du Soleil, het Just for Laughs Festival, het Wereldkerstcircus Carré, en het Internationale Circus Festival van Monte Carlo (twee keer!)  

Hun shows bestaan uit originele, door henzelf bedachte illusies, uitgevoerd door twee hilarische komische karakters.

In 2009 wonnen Scott & Muriel de Gouden Clown bij het World Festival of Clowns in Rusland.  Kort daarna hebben ze Matthijs van Nieuwkerk doorgezaagd op het bekende televisie-programma De Wereld Draait Door. 

Met meer dan twee uur origineel materiaal, treden Scott & Muriel op in theaters, circussen en attractieparken, en op festivals, feesten en cruiseships.

Ze hebben vier tournee’s gemaakt door de Nederlandse en internationale theaters met hun avondvullende theatershows, en verschenen in talloze TV-programma’s, waaronder (tot nu toe) zes “Got Talent”-shows.

Contact Informatie

Woonplaats
Goetzenbruck
Telefoon
Social Media

Video

Stuur uw bericht